MERSİN / ERDEMLİ - Karakeşli İlkokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı hazırlanan programla  coşkuyla kutlandı.

Şbt

3. ve 4. sınıflarımızla yapmış olduğumuz İlçe Spor Müdürlüğü ve Atış Poligonu gezimiz çok güzel oldu. Emeği geçenlere teşekkürler ediyoruz.

Yaptığımız Çalışma ve Etkinlikler

Bilgi yarışması ve kelime oyunu

En sevdiğini paylaş etkinliği

Yetenek paylaşım saati

Görsel sanat Bilim ve Spor Etkinlikleri

Hitabet oyunları Sosyal sorumluluk saati

Tecrübe paylaşımı söyleşileri Jandarma Trafik Ekibi

Komedi saati

Oyun saati

Yarıyıl gösterileri

Ock

Bugün okulumuzda Kızılay yararına güzel bir kermes yaptık. Emeği geçen tüm paydaşlarımıza teşekkürler ediyoruz.

Ock

Okulumuzun etrafının bahçe teli ile çevrilmesi işini ve raylı kapıyı yaptıran sınıf öğretmenimiz Emine KARA'ya teşekkürler ediyoruz.

Kas

Erdemli Geleneksel Vitamin C Etkinliğimizi Erdemli sahil bandında gerçekleştirdik. Gelirleri SMA lı Mehmet Ali bebeğin tedavisinde kullanılacaktır. Emeği geçen başta anasınıfı öğretmenimiz Ayşe Nur Gülege, öğrencileri, velilerimiz ve emeği geçen arkadaşlarımıza teşekkürler ediyoruz.

Kas

"Sen yalnızca Türk milletinin değil dünya üzerindeki ezilmiş milletlerinde önderi oldun. Çünkü onlar, seni örnek alarak bağımsızlıklarını kazandılar."

Her 10 Kasım'da olduğu gibi bu yıl da atamızı özlem ve saygıyla anıyoruz kendisine ve silah arkadaşlarına rahmet diliyoruz...

10 Kasım 1938

Dünyada ilkeleri, fikirleri, eserleri ile yaşayan ve daima yaşayacak olan Ata'mızı büyük bir özlem ve saygıyla anıyoruz.

Kas

Cumhuriyet Bayramımıza katılım sağlayan tüm velilerimize, öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz. Çok güzel bir bayram oldu, emeği geçenlere teşekkürler ediyoruz.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. Yılı etkinliklerimiz kapsamında mahallemizde Bayrak Yürüyüşü yaptık katılımlarından dolayı tüm paydaşlarımıza teşekkürler ediyoruz.

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı

Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı 24.10.2023 Salı günü saat 18.00’de okulumuzda yapılacaktır.

Tüm öğrenci velilerimizin toplantıya katılmalarını rica ederiz.

Fatih ÖNGELİ

Karakeşli İlkokulu-Ortaokulu Müdürü

Ağu

Yeni okul müdürümüz Fatih ÖNGELİ okulumuzdaki görevine 03.08.2023 tarihinde başlamıştır. Müdürümüze hoşgeldiniz diyor başarılar diliyoruz.